Tegelzetter Drachten

Als je op zoek bent naar een tegelzetter in de omgeving van Drachten, dan wil je natuurlijk zeker weten dat je te maken hebt met een betrouwbaar tegelzetbedrijf. Met ruim 15 jaar ervaring is De Vries Tegels een betrouwbare, kwalitatieve tegelzetter en leverancier voor al je tegelwerk rondom Drachten.

De Vries Tegels staat voor hoge kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service. We leveren al jarenlang vloer- en wandtegels en hoogstaand tegelwerk, naar volle tevredenheid van klanten.

Van droomkeuken tot nieuwe badkamer met tegelzetter De Vries

Tegelzetter De Vries uit Ureterp, nabij Drachten, staat klaar voor de meest uiteenlopende projecten. Droom je al jaren van een nieuwe keuken? Is de badkamer toe aan een opknapbeurt? Is de vloer in de woonkamer nu echt toe aan vervangen? Voor welke klus je ook tegelwerk zoekt, De Vries Tegels is de perfecte tegelzetter.

Weet je al precies hoe je droomruimte eruit ziet of kun je nog wel wat advies en inspiratie gebruiken? De Vries Tegels denkt met veel plezier mee en brengt je wensen in beeld. Met veel persoonlijke aandacht stellen we daarbij altijd je eigen voorkeuren centraal. Ook doen we passende, creatieve suggesties.

Heb je wel eens gedacht aan een accentwand in de badkamer? Of een mooie vintage keukenvloer? Wat vind je van dit bijzondere tegeltje, die zorgt voor een bijzonder patroon? Net even anders dan anders. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag je ruimte van je dromen te realiseren.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tegelzetter met ruim assortiment vloer- en wandtegels bij Drachten

Breng een bezoek aan onze showroom in Ureterp, vlakbij Drachten. We laten je met veel plezier ons ruime assortiment vloer- en wandtegels zien. Zo gaan wij als tegelzetter een stapje verder: we leveren niet alleen vakmanschap, maar denken ook mee over de vele mogelijkheden op het gebied van tegelwerk.

Neem contact op met tegelzetter De Vries rondom Drachten

Wil je tegelzetter De Vries Tegels direct inschakelen voor het leveren van tegels en tegelwerk rondom Drachten? Neem dan nu contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij tegelzetter De Vries Tegels uit Ureterp zit je helemaal goed!