Tegelwerken Drachten

Ben je op zoek naar een betrouwbare tegelzetter voor professionele tegelwerken in de omgeving van Drachten? De Vries Tegels uit Ureterp levert hoogkwalitatieve tegels, uitmuntend vakwerk en persoonlijke service.

Met een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels en jarenlange ervaring biedt De Vries Tegels prachtige tegelwerken in Drachten en omstreken. Van tegelwerk in badkamers, keukens en woonkamers tot bedrijfsruimten, wij leveren ieder project weer een strak resultaat.

Vloer- en wandtegels voor uitmuntend tegelwerk

De Vries Tegels staat garant voor uitmuntend tegelwerk. Onze tegelzetters streven altijd naar het perfecte resultaat en leggen de lat hoog. Onmogelijk? Dat woord staat niet in ons woordenboek. Wij werken oplossingsgericht en zetten onze creativiteit in. Waar een wil is, is een weg. De Vries Tegels plaveit de weg met veel passie.

Vanuit onze showroom in Ureterp bieden we een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels voor de meest uiteenlopende projecten. Ben je op zoek naar tegelwerken rondom Drachten? Dan kun je De Vries Tegels onder meer inschakelen voor:

  • Keukenvloeren met vintage uitstraling
  • Moderne woonvloeren met grootformaat vloertegels
  • Kleurrijke accentwanden in badkamers en keukens
  • Sfeervolle keramische tegels met natuurlijke look, zoals marmer, natuursteen, hout en beton
  • Onderhoudsvriendelijke wandtegels voor keukens en badkamers

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Waarom De Vries Tegels voor tegelwerken rondom Drachten?

Waarom zou je De Vries Tegels inschakelen voor tegelwerken rondom Drachten? Ons bedrijf kenmerkt zich vanuit een passie voor kwalitatief tegelwerk. Dat uit zich niet alleen in ambachtelijk vakmanschap door onze tegelzetters, maar ook in het gebruik van kwalitatieve A-merken tegels.

Bij De Vries Tegels staan jouw wensen als klant altijd centraal. Weet je al precies wat je wilt of ben je nog op zoek naar inspiratie? We denken met veel plezier mee en gebruiken onze creativiteit in de zoektocht naar passende oplossingen. Zo creëren we uiteindelijk de ruimte van je dromen met prachtige tegels.

Vraag een offerte aan voor tegelwerk in Drachten

Ben je enthousiast over de mogelijkheden van tegelwerk in Drachten door De Vries Tegels? Neem dan meteen contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.