Tegelvloeren Drachten

Ben je op zoek naar mooie tegelvloeren in en om Drachten? Dan is tegelzetbedrijf De Vries Tegels uit Ureterp de perfecte partij. Al jarenlang staat De Vries Tegels garant voor kwalitatieve tegelvloeren, vakmanschap en persoonlijke service.

Of het nu gaat om tegelvloeren voor de keuken, woonkamer, badkamer of een zakelijke ruimte, de uitstraling moet altijd goed zijn. De ene tegelvloer is de andere niet. Met deskundig advies denken wij graag mee over de juiste toepassing, vorm, afmeting en kleur van iedere tegelvloer rondom Drachten.

Ruime ervaring in het aanleggen van tegelvloeren in Drachten

De Vries Tegels werkt al ruim vijftien jaar als tegelzetbedrijf vanuit Ureterp en heeft dan ook ruime ervaring in het aanleggen van tegelvloeren rondom Drachten. De vloer in je badkamer, keuken, woonkamer en bedrijfsruimte is daarom in goede handen. We geven persoonlijk advies over verschillende soorten en stijlen vloertegels.

Onze tegelzetters streven altijd naar het beste resultaat. Daarom werken we alleen met hoogwaardige producten en kwalitatieve vloertegels. Met veel passie voor het vak denken we mee over passende, creatieve oplossingen voor iedere tegelvloer.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Breed assortiment vloertegels voor iedere woonstijl

Het assortiment van De Vries Tegels bestaat uit een ruime keuze vloertegels en wandtegels. Zo bieden we tegels voor tegelvloeren in iedere woonstijl. Van landelijk tot klassiek, van modern tot industrieel.

Iedere ruimte verlangt een eigen uitstraling en sfeer. Zo passen de moderne, grootformaat tegels vaak goed in een woonkamer, maar zijn juist kleine patroontegels bij uitstek geschikt voor een mooie keukenvloer. We denken graag mee over een mooie toepassing van tegelvloeren voor iedere ruimte in en om Drachten.

In ons assortiment vind je vloertegels met uiteenlopende formaten, kleuren, patronen en stijlen. Zo is er altijd een passende vloertegel te vinden. Ga je voor een strakke, moderne uitstraling of wil je juist een kleurrijke, retro of vintage sfeer? We helpen je graag met creatieve oplossingen aan de gewenste tegelvloer.

Neem contact op voor tegelvloeren rondom Drachten

Wil je meer weten over de mogelijkheden van tegelvloeren in en om Drachten? Neem dan contact op met De Vries Tegels of breng een bezoek aan de showroom.