Tegels Drachten

Op zoek naar tegels in Drachten? Breng dan een bezoek aan De Vries Tegels. Al meer dan 15 jaar toveren wij badkamers, keukens en vloeren om tot prachtige ruimtes met kwalitatief tegelwerk.

Dankzij het ruime assortiment wand- en vloertegels, de jarenlange ervaring en het vakmanschap van onze tegelzetters en ons deskundige, persoonlijke advies toveren we iedere ruimte om tot iets bijzonders.

Een tegelvloer die net even anders gelegd is? Een bijzondere stenen vloer, met prachtig kleurrijk patroon? Een opvallende accentwand met vintage uitstraling? De mogelijkheden op het gebied van tegels zijn eindeloos bij De Vries Tegels, nabij Drachten.

De Vries Tegels nabij Drachten, voor al je projecten

Is de badkamer toe aan een opfrisbeurt? Wil je een nieuwe look voor de keuken? Of is het tijd voor een nieuwe vloer in de woonkamer? De Vries Tegels uit Ureterp staat klaar voor de meest uiteenlopende projecten in de omgeving van Drachten.

Met veel creativiteit, passie en vakmanschap geven we iedere ruimte de juiste uitstraling. Mogen we je woning verrijken met de perfecte tegels voor je droombadkamer? Zetten we al onze creativiteit en doorzettingsvermogen in voor een perfect gelegde mozaïekvloer? Of geven we de woonkamer een bijzonder detail met een verrassende accentwand achter de haard?

Je kunt terecht bij De Vries Tegels voor toepassingen in Drachten, zoals:

  • Mooie patroontegels voor een keukenvloer
  • Moderne vloertegels voor de woonkamer
  • Onderhoudsvriendelijke wandtegels in de keuken
  • Kleurrijke patroontegels voor keukens en badkamers
  • Keramische tegels met natuurlijke uitstraling, zoals marmer, natuursteen en beton

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Assortiment wand- en vloertegels rondom Drachten

De Vries Tegels biedt in de showroom in Ureterp een breed assortiment wand- en vloertegels voor de meest uiteenlopende toepassingen in en om Drachten. In het assortiment vind je naast de populaire, gangbare tegels ook juist net even die bijzondere tegel die je niet zo vaak ziet.

Bezoek de showroom met tegels nabij Drachten

Met verschillende vormen, stijlen, kleuren en afmetingen tegels biedt De Vries Tegels volop keuze voor tegels rondom Drachten. Breng daarom een bezoek aan onze showroom of bekijk het assortiment wand- en vloertegels op onze website. Meer weten? Neem direct contact op. We denken graag mee over de passende tegels voor jouw project in Drachten.