Sanitair Drachten

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kwalitatief tegelwerk en sanitair rondom Drachten? De Vries Tegels uit Ureterp levert al jarenlang kwalitatief tegelwerk en sanitair, tot grote tevredenheid van klanten.

De Vries Tegels staat bekend om kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service. Geen portemonnee is gelijk en daarom luisteren we graag naar je persoonlijke wensen en budget. Zoveel mensen, zoveel smaken. Dat geldt ook voor tegels en sanitair in badkamers. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag aan het gewenste sanitair.

Tegels en sanitair voor badkamers rondom Drachten

De Vries Tegels heeft een passie voor kwalitatief tegelwerk. Daarom leveren wij een breed assortiment aan vloer- en wandtegels voor badkamers in de meest uiteenlopende woonstijlen. Of je nu houdt van een industriële of klassieke badkamer, een moderne of landelijke uitstraling, in ons assortiment is er voor ieder wat wils.

We adviseren je graag over de mogelijkheden op het gebied van stijlen en vormen tegels. Kies je voor handgevormde, kleurrijke Portugese of Marokkaanse tegels? Ben je op zoek naar de sfeer van een badhuis en ga je voor tegels met bijzondere vorm, zoals escama visschub tegels of arabesque tegels?

In onze showroom in Ureterp, nabij Drachten, vertellen we graag alles over de mogelijkheden op het gebied van tegels en sanitair. Onze kracht ligt in het leveren van ambachtelijk tegelwerk. Onze vakkundige tegelzetters streven altijd naar het beste resultaat en leggen de lat hoog. Met hoogkwalitatieve producten realiseren we zo de badkamer van je dromen in en om Drachten.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op voor sanitair voor je droombadkamer in Drachten

Is de badkamer hoognodig toe aan een opfrisbeurt? Het renoveren of verbouwen van een badkamer is een intensieve klus, waaraan je niet zomaar begint. Daarom is het belangrijk om vooral goed stil te staan bij je eigen wensen.

De badkamer is een plek om tot rust te komen en alle stress van je af te laten glijden. Voldoet de indeling van je badkamer nog aan je eisen? Ontbreken er bepaalde badmeubels of wil je juist extra ruimte en rust creëren? De Vries Tegels luistert naar je wensen en denkt graag mee over passende, creatieve oplossingen.

Naast kwalitatief tegelwerk, levert De Vries Tegels desgewenst alle sanitair voor de badkamer van je dromen: van bad tot douchecabines, van kranen tot sunshowers en meer. Bekijk de badkamer opstellingen in onze showroom en laat je inspireren over de mogelijkheden. Neem direct contact op.