Natuursteen vloeren Drachten

Ben je op zoek naar mooie natuursteen vloeren in en om Drachten? Breng dan een bezoek aan de showroom van De Vries Tegels in Ureterp, nabij Drachten. Met veel passie en vakmanschap leggen onze ervaren tegelzetters prachtige vloeren van natuursteen.

Ruim assortiment tegels voor natuursteen vloeren in Drachten

Een vloer is van grote invloed op een ruimte. Zodra je een ruimte binnenstapt, weerspiegelt natuurlijk licht zich in een natuursteen vloer en geeft dit sfeer. Tegelzetbedrijf De Vries Tegels uit Ureterp, nabij Drachten, begrijpt als geen ander dat natuursteen vloeren moeten passen bij je woning of bedrijfspand.

Daarom beschikt De Vries Tegels over een ruim assortiment aan vloertegels. De ene natuursteen vloer is de andere niet. Afmeting, kleur, vorm en weerspiegeling geven iedere natuurstenen vloeren een eigen uitstraling. Met meer dan 15 jaar ervaring denkt De Vries Tegels graag mee over de mooiste toepassingen van natuursteen vloeren rondom Drachten.

Vloeren met natuursteenlook

Wist je dat De Vries Tegels ook keramische tegels met natuursteenlook levert? Deze tegels zijn tegenwoordig bijna niet meer van echte natuurstenen tegels te onderscheiden. Het voordeel ten opzichte van natuursteen, is dat keramiek onderhoudsvrij is. Poreus natuursteen vereist vaak een speciale behandeling, om te voorkomen dat er vocht en vuil intrekt. Keramische tegels zijn daarentegen onderhoudsvrij en hoef je alleen maar te dweilen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De Vries Tegels levert natuursteen vloeren rondom Drachten

De Vries Tegels levert al jarenlang naar volle tevredenheid natuursteen vloeren rondom Drachten. We staan voor producten van hoge kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit. We voorzien je graag van persoonlijk, deskundig advies. Rekening houdend met je wensen, denken we moeiteloos mee over passende, creatieve oplossingen.

Natuursteen is bij uitstek een product dat creativiteit en een andere manier van denken én werken vereist. Onze passie voor tegels komt tot uiting in het werken met natuursteen en dat zie je terug op de vloer. We streven altijd naar een fantastisch resultaat.

Neem contact op voor natuursteen vloeren

Wil je meer weten over de mogelijkheden van natuursteen vloeren rondom Drachten? Neem dan direct contact op met De Vries Tegels of breng een bezoek aan de showroom voor inspiratie en advies.