Keukenvloeren Drachten

Ben je op zoek naar een goed tegelbedrijf voor nieuwe keukenvloeren in Drachten? Tegelzetbedrijf De Vries uit Ureterp heeft jarenlange ervaring in tegelzetten en het leggen van prachtige tegelvloeren.

Met kwalitatieve producten, ervaren vakmanschap en persoonlijke aandacht levert De Vries Tegels prachtige keukenvloeren in en om Drachten. Met meer dan 15 jaar ervaring is onze expertise groot, maar ons plezier bij het aanleggen van tegelvloeren nog groter. De passie en het ambacht stralen af van onze tegelwerken.

De keukenvloer van jouw wensen in Drachten

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, hygiënische en mooie keukenvloer? De Vries Tegels levert en plaatst tegels voor de meest uiteenlopende keukenvloeren. We horen graag je wensen op het gebied van functionaliteit en stijl.

Na een drukke dag werken, sta je in de keuken boven de pannen. Misschien ben je daarom op zoek naar een keukenvloer met een rustige uitstraling. Of zoek je juist een energieke, kleurrijke vloer? Geen probleem!

De Vries Tegels levert vloertegels van hoge kwaliteit voor keukens in iedere woonstijl. Van modern tot klassiek, van industrieel tot landelijk en alles daartussenin. Voor iedere woonstijl biedt De Vries Tegels een passend assortiment vloertegels.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kwaliteit en creativiteit voor keukenvloeren rondom Drachten

De Vries Tegels staat voor kwaliteit, creativiteit en goede service. Met een ruim assortiment vloertegels van A-merken en ambachtelijk vakmanschap leveren wij prachtige keukenvloeren in en rondom Drachten.

Is je keukenvloer toe aan een opknapbeurt? Bezoek dan de showroom van De Vries Tegels in Ureterp, nabij Drachten en laat je inspireren. Ga je voor een prachtige vintage uitstraling met kleurrijke patroontegels? Wij denken graag mee over een passende, creatieve toepassing voor jouw droomkeuken.

Vraag een offerte aan

Direct vrijblijvend een offerte aanvragen voor een nieuwe keukenvloer in Drachten? Geen probleem! Neem contact op of plan een bezoek aan onze showroom voor meer inspiratie. We staan klaar met persoonlijk, deskundig advies.