Badkamers Roden

De specialist in tegels voor badkamers in en om Roden is De Vries Tegels. Al meer dan 15 jaar werkzaam als tegelzetter vanuit Ureterp, geven we oude badkamers een volledig nieuwe look. Met een ruime keuze in kwalitatieve tegels bieden we een passende oplossing voor iedere badkamer.

Tegels voor badkamers in Roden

Het tegelwerk in een badkamer is ontzettend belangrijk voor de sfeer die de ruimte uitademt. Ben je op zoek naar een serene, moderne badkamer met donkere kleuren? Of wil je juist een kleurrijke, unieke badkamer waarin jij je in een Turks badhuis waant? Wat je favoriete woonstijl of smaak ook is, je vindt hoogkwalitatieve tegels voor je badkamer bij De Vries Tegels nabij Roden.

De Vries Tegels levert een grote keuze aan bijzondere vloertegels en wandtegels voor badkamers in Roden. Van vintage tegels met kleurrijke patronen tot keramische tegels met de uitstraling van natuursteen, marmer of beton.

Wil je de gehele badkamer een bepaalde kleur geven of kies je voor een mooie, opvallende accentwand? De mogelijkheden zijn eindeloos. Gelukkig beschikt De Vries Tegels over jarenlange ervaring. Met veel aandacht voor je persoonlijke wensen denken we graag mee over passende, creatieve oplossingen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stijlvolle, functionele badkamers in Roden

Het renoveren van een badkamer is een intensieve klus, waar je natuurlijk jarenlang van hoopt te genieten. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de stijl en functionaliteit van je badkamer.

De Vries Tegels levert naast vakkundig tegelwerk en kwalitatieve tegels desgewenst ook sanitair voor badkamers in Roden. Twijfel je over de aanschaf van een sunshower, bad of misschien wel allebei? Met onze jarenlange ervaring geven we graag deskundig en persoonlijk advies. Creativiteit, kwaliteit en service, dat is waar De Vries Tegels voor staat.

Neem contact op met De Vries Tegels voor je droombadkamer

Is het tijd voor de renovatie van je badkamer? Neem dan direct contact op met De Vries Tegels voor alle mogelijkheden op het gebied van tegels en sanitair. Samen werken we aan je droombadkamer in en rondom Roden.