Badkamers Oosterwolde

Voor een specialist in tegelwerk voor badkamers rondom Oosterwolde, bezoek je De Vries Tegels. Met ruim 15 jaar ervaring leveren onze tegelzetters hoge kwaliteit. Met persoonlijk, deskundig advies denken we graag mee over de juiste tegels en oplossingen voor iedere badkamer.

Functionele, stijlvolle badkamers rondom Oosterwolde

De Vries Tegels is gespecialiseerd in kwalitatief tegelwerk. Ons bedrijf bevindt zich in Ureterp, niet ver van Oosterwolde. Vloer- en wandtegels vormen een perfecte toepassing in badkamers in de meest uiteenlopende woonstijlen.

Droom je al jaren van een badkamerrenovatie, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? De Vries Tegels denkt graag met je mee. Met deskundig advies en creatieve oplossingen realiseren we functionele en stijlvolle badkamers rondom Oosterwolde.

Vloertegels en wandtegels voor de badkamer

De Vries Tegels beschikt over een breed assortiment vloertegels en wandtegels voor de badkamer. Voor iedere woonstijl is er een passende tegel: landelijk, modern, klassiek of industrieel.

We luisteren graag naar je wensen op het gebied van stijl en functionaliteit. Weet je al precies hoe je droombadkamer eruit moet zien? Of ben je juist op zoek naar inspiratie op het gebied van kleuren, vormen en sanitair? De Vries Tegels geeft graag persoonlijk advies.

In ons assortiment vloer- en wandtegels vind je populaire, trendy tegels, maar ook nét even iets anders. Onze passie voor tegels uit zich in een verrassend assortiment. Zo vind je bij ons ook handgemaakte Portugese tegels vol patronen, kleurrijke Marokkaanse tegels, visschub of escama tegels en arabesque tegels voor een speels effect.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Badkamers in Oosterwolde van De Vries Tegels

Kies je voor De Vries Tegels voor het opknappen van je badkamer rondom Oosterwolde? Dan kies je voor kwaliteit, vakmanschap en deskundig, persoonlijk advies. Naast kwalitatief tegelwerk, verzorgen we ook de levering van sanitair voor badkamers in Oosterwolde.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan meteen contact op of plan een bezoek aan de showroom en laat je inspireren.