Badkamers Leek

Op zoek naar een specialist in tegels en sanitair voor badkamers rondom Leek? De Vries Tegels is gevestigd in Ureterp, op slechts twintig minuutjes rijden van Leek. Met een ruim assortiment vloer- en wandtegels vind je hier volop keuze in tegelwerk voor de badkamer van je dromen.

Tegelspecialist voor badkamers in Leek

Is de badkamer hoognodig toe aan een opknapbeurt? Met nieuwe tegels geef je iedere badkamer een frisse look. De Vries Tegels levert hoogwaardige materialen, producten en vakmanschap. Hoge kwaliteit en een perfect eindresultaat staan hoog in het vaandel.

Weet je al precies hoe je nieuwe droombadkamer eruit moet zien? Of kun je nog wel wat inspiratie en advies gebruiken? De Vries Tegels heeft al ruim 15 jaar ervaring en denkt graag met je mee. Met creatieve oplossingen en persoonlijke aandacht realiseren we badkamers in verschillende woonstijlen, van landelijk tot industrieel en van klassiek tot modern.

Badkamers met stijlvolle tegels

Voor iedere smaak een unieke badkamer. De Vries Tegels luistert naar je persoonlijke wensen en geeft passend advies. Het ruime assortiment bevat vloertegels en wandtegels, waarmee je iedere badkamer omtovert tot een heerlijke ruimte vol rust en ontspanning.

Kies je voor kleurrijke Portugese tegels, die bekend staan om hun prachtige patronen? Of is een bijzondere vorm tegel iets voor jou, zoals de escama visschub tegel of arabesque tegel? Of misschien hou je wel van keramische tegels met een natuurlijke look, zoals natuursteen, hout of terracotta?

De badkamer van je dromen komt tot leven met de stijlvolle, kwalitatieve tegels van De Vries. Onze tegelzetters streven naar het allerbeste resultaat en zijn pas tevreden als het tegelwerk helemaal in orde is opgeleverd.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tegels en sanitair voor badkamers rondom Leek

Ben je naast een ervaren tegelzetter, ook op zoek naar sanitair voor je badkamer rondom Leek? Ook dan staat De Vries Tegels voor je klaar. Zo verzorgen we naast kwalitatief tegelwerk, ook de levering van sanitair.

Ben je nieuwsgierig wat De Vries Tegels nabij Leek met jouw badkamer kan doen? Neem vrijblijvend contact op en laat je inspireren in onze showroom in Ureterp. Met producten van hoge kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht bedenken we graag slimme oplossingen voor functionele en stijlvolle badkamers.