Badkamers Gorredijk

De Vries Tegels levert al ruim 15 jaar lang hoogkwalitatief tegelwerk voor badkamers in en rondom Gorredijk. Naast het betegelen van badkamers, leveren we desgewenst ook sanitair. Met veel persoonlijke aandacht, deskundig advies en vakmanschap helpt De Vries Tegels je aan de badkamer van je dromen.

Badkamers in Gorredijk renoveren

Is de badkamer toe aan een renovatie of verbouwing? Het renoveren van badkamers is een flinke klus. Daarom wil je zeker weten dat de nieuwe ruimte weer heel wat jaren mee kan. Weet je al precies aan welke eisen de nieuwe badkamer moet voldoen? Of kun je nog wel wat hulp en inspiratie gebruiken?

De Vries Tegels heeft jarenlang ervaring in het renoveren van badkamers. We denken daarom graag mee over de gewenste woonstijl. Voor iedere woonstijl, van landelijk tot industrieel, van klassiek tot modern, leveren we kwalitatieve producten. Van bijzondere vloertegels tot kleurrijke wandtegels en sanitair.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De Vries Tegels voor wand- en vloertegels

De badkamer is een ruimte waar je ontspant tijdens het nemen van een bad of douche. De inrichting van de ruimte draagt daar in grote mate aan bij. De Vries Tegels biedt een ruim aanbod wand- en vloertegels voor badkamers in Gorredijk.

Ga je voor rechthoekige of vierkante tegels? Of ben je op zoek naar een bijzondere vorm, waarmee je de badkamer een unieke uitstraling geeft? Denk bijvoorbeeld aan escama visschub wandtegels of arabesque tegels. Daarmee ademt je badkamer straks de sfeer uit van een Midden-oosters badhuis.

Ook op het gebied van kleuren en patronen is er volop keuze. Houd je van een rustige ruimte met donkere kleuren? Of kies je voor een mooie accentwand met opvallende patronen en kleuren? Dan zijn de handgemaakte Portugese wandtegels of Marokkaanse tegels misschien een goede keuze.

De Vries Tegels denkt graag mee over de juiste wand- en vloertegels voor badkamers in Gorredijk. We luisteren oprecht naar je persoonlijke wensen en dragen passende, creatieve oplossingen aan.

Neem contact op met De Vries Tegels voor badkamers in Gorredijk

Ben je op zoek naar een kwalitatief tegelbedrijf voor badkamers in en rondom Gorredijk? Dan ben je bij De Vries Tegels aan het juiste adres. Met hoogwaardige materialen, kwalitatief vakmanschap en flexibele, klantvriendelijke service helpen we de badkamer van je dromen te realiseren. Neem direct contact op voor meer informatie of plan een bezoek aan onze showroom.