Badkamers Assen

Ben je op zoek naar een tegelzetter voor het verbouwen of renoveren van badkamers in Assen? Dan ben je bij De Vries Tegels aan het juiste adres. Met hoogkwalitatieve vloertegels, wandtegels en perfect opgeleverd tegelwerk creëren we de badkamer van je dromen in Assen.

Badkamers in Assen verbouwen en renoveren

Droom je al jarenlang van een nieuwe badkamer voor je woning in of rondom Assen? Een badkamer renoveren of verbouwen is een flinke investering. Daarom wil je zeker weten dat je tevreden bent met het resultaat.

Kwaliteit, creativiteit en service, dat is de kracht van De Vries Tegels. Wij luisteren naar je persoonlijke wensen en zorgen dat een nieuwe badkamer volledig aansluit op de woonstijl van jouw dromen. Of je nu houdt van een landelijke, klassieke, industriële of moderne woonstijl.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vloer- en wandtegels voor je droombadkamer

Er is ontzettend veel keuze in vloer- en wandtegels voor de badkamer. Vind je het lastig om een keuze te maken of ben je op zoek naar inspiratie? De Vries Tegels helpt in het vinden van de juiste vloertegels en wandtegels voor je droombadkamer in Assen.

We bieden een ruim assortiment aan tegels in verschillende stijlen, vormen en voor diverse toepassingen. Heb je wel eens nagedacht over wandtegels met bijzondere vormen voor de badkamer? Zoals escama visschub tegels of arabesque tegels? Of kies je voor de bijzondere kleuren en patronen uit het aanbod Portugese en Marokkaanse tegels?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Vind inspiratie in de showroom van De Vries Tegels of laat je adviseren door onze deskundige adviseurs.

Tegels en sanitair voor badkamers in Assen

De Vries Tegels is gespecialiseerd in kwalitatief tegelwerk. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor de levering van sanitair voor je badkamer in Assen. We denken graag mee over de mogelijkheden en realiseren zo samen de badkamer van jouw wensen.

Neem contact op met De Vries Tegels

Wil je meer weten over het realiseren van badkamers in Assen door De Vries Tegels? Neem dan direct contact op, vraag een vrijblijvende offerte aan of breng een bezoek aan onze showroom.