Badkamer Drachten

Bezoek De Vries Tegels vlakbij Drachten voor de badkamer van je dromen. De badkamer is een plek om tot rust te komen, je volledig af te zonderen en alle stress als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Wat is voor jou belangrijk in een badkamer? Hoe ziet je droombadkamer eruit?

De Vries Tegels is gevestigd in Ureterp, vlakbij Drachten en helpt de badkamer van je dromen te realiseren. We helpen graag om een badkamer te creëren die voldoet aan alle wensen. Dat doen we met een enthousiast team aan medewerkers, meer dan een vijftien jaar aan expertise en oog voor budget. Op De Vries Tegels in de buurt van Drachten kun je bouwen.

Gewenste uitstraling voor je badkamer in Drachten

De Vries Tegels werkt al ruim 15 jaar vanuit Ureterp aan droombadkamers voor klanten in de omgeving van Drachten. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Want smaken, wensen en het formaat van de portemonnee verschillen nou eenmaal.

Aan ons de uitdaging om de perfecte badkamer te realiseren, die voldoet aan al je wensen. Ben je op zoek naar een badkamer met klassieke uitstraling of wil je juist een moderne look? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op slechts tien minuten rijden van Drachten biedt onze showroom badkamer inspiratie. We denken graag mee over de mogelijkheden. Voor passend advies, creatieve ideeën en een badkamer in de omgeving van Drachten ben je bij De Vries Tegels in Ureterp aan het juiste adres.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vloer- en wandtegels voor je badkamer in Drachten

Het ruime assortiment van De Vries Tegels bestaat uit vloer- en wandtegels voor de badkamer. Er is volop keuze in stijl, vorm en kleur. Ga je voor rechthoekige of vierkante tegels voor je badkamer in Drachten? Of ben je juist op zoek naar iets anders?

De Vries Tegels nabij Drachten tovert je badkamer om tot een bijzondere plek. Denk eens aan uiteenlopende vormen vloer- en wandtegels voor de badkamer, zoals visschub tegels of arabesque tegels. Met de kleurrijke Portugese of Marokkaanse tegels geven we badkamers rondom Drachten een mediterrane uitstraling.

Keramische tegels met de uitstraling en look van natuursteen, marmer, hout of beton zijn ook razend populair voor badkamers in Drachten. Waar deze natuurlijke materialen zelf gevoelig zijn voor vocht en vuil, is keramiek ontzettend onderhoudsvriendelijk.

Neem contact op voor een voordelige badkamer in Drachten met de juiste uitstraling

De Vries Tegels helpt om je droombadkamer in Drachten te realiseren. Met ambachtelijk vakmanschap en tegels van hoge kwaliteit is douchen of een bad nemen straks heerlijk ontspannend. Onze kracht is het tegelzetten, maar De Vries Tegels levert indien gewenst ook sanitair voor badkamers rondom Drachten.

Samen brengen we je wensen in beeld en streven we naar het allerbeste resultaat: een prachtige badkamer in jouw woning rondom Drachten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.